Bądź na bieżąco,

zapisz się na newsletter

nie teraz nie, dziękuję

Polityka prywatności

  1. W celu realizacji Zamówienia wszelkie dane osobowe ujawnione przy rejestracji lub w procesie zamówienia dostarczone przez Klienta będą zachowywane i przetwarzane przez Administratora Strony.
  2. Ujawnione dane osobowe nie będą przekazywane osobom trzecim, wyłączając przekazanie danych Klienta do Dostawcy w celu realizacji zamówienia.
  3. Klientowi przysługuje prawo do wglądu do swoich danych oraz do ich poprawiania, podanie danych jest dobrowolne, bez podania danych adresowych i nr kontaktowego zamówienie nie będzie realizowanie.
  4. Dane osobowe zostaną usunięte na wniosek Klienta.
  5. Zgodnie z art. 24 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych Sklep oświadcza, że:
    • administratorem danych jest firma Farbud Sp. z o.o. z siedzibą w Lublinie,
    • dane są zbierane i wykorzystywane w celu realizacji zamówienia,
    • dane nie będą udostępniane osobom trzecim.
  6. Złożenie zamówienia lub też dokonanie rejestracji na stronie Sklepu powoduje konieczność wskazania przez Klienta danych osobowych, dane te nie są ujawniane osobom trzecim.
  7. Klienci, którzy w sposób wyraźny poproszą o przesyłanie informacji handlowych on-line lub zapiszą się do newslettera będą je otrzymywać. Sklep niezwłocznie honoruje prośby o zaprzestanie wysyłania materiałów.
  8. Farbud Sp. z o.o. oświadcza, że zobowiązuje się chronić wszelkie informacje ujawnione przez Klientów zgodnie z zasadami ochrony i zachowania poufności wynikających z obowiązujących przepisów prawa.

 

Kontakt:

od poniedziałku do piątku w godzinach 9-16

tel.: 817 742 39 63;

mail: sklep@farbud.com.pl